50-årsjubileum

 

Hejsan!

Nu har det snart gått 50 långa år sedan vi startade Östra Aros Motorcykelklubb. Sedan dess har det ju hela tiden varit Uppsalas största hojklubb för ”vanliga” motorcyklister Och du har ju också varit en del av det. Nu när vi ska fira, gör vi givetvis det tillsammans med alla som varit medlemmar under åren som gått!

Under jubileumsåret 2018 kommer vi att ha en hel del evenemang, både våra traditionella och några specialare. Under året blir det flera bildaftnar i klubbkåken (se vidare Åxändå-kalender). Och givetvis ska vi ha en jubileumsfest någon gång i slutet av sommaren. Var och exakt när är ännu inte bestämt. Mer info kommer löpande på den här sidan under året.

Vill du vara med och fira med oss? Vill du att vi skickar JERNET i vår, oavsett om du är aktiv medlem eller inte? Vill du ha löpande information om våra jubileumsaktiviteter? Vill du kanske vara med på jubileumsfesten och träffa en massa klubbkompisar?

I så fall klickar du på bildcollaget nedan och kryssar i vad du är intresserad av.

Alla som anmäler någon form av intresse, deltar i ett lotteri med jättebra priser!

Givetvis kan du (på samma sida) också meddela att du INTE vill ha framtida utskick från Östra Aros MCK.

På Östra Aros MCK:s Facebooksida lägger vi ut ”årsbilder” (en utvald bild från varje år) varje måndag och torsdag  tom Midsommar 2018. Samma bilder finns under fliken Årsbilder här.

Vi ses under 2018!

Peter Appelqvist, ordförande                                 Roger Söderbom, jubileumsgruppen